Even voorstellen

SONY DSC

Mijn naam is Henk Brussel (23-10-1959). Ik ben getrouwd met Giny en vader van twee zoons. Ik ben geboren en getogen in de Zaanstreek, als jongste uit een gezin van zeven kinderen. Op mijn 20e ben ik naar Utrecht getrokken om daar aan de Katholieke Universiteit theologie en pastoraat te gaan studeren.

RUN2b – rennen om te zijn – is al ruim 30 jaar mijn persoonlijke ervaring. Ik ben geboren als hardloper en gelukkig heb ik hardloopschoenen aangedaan om dat te ontdekken. Het hardlopen heeft me veel gebracht. Behalve lichamelijke fitheid heb ik de mogelijkheden van mijn lichaam leren ontdekken. Mijn lichaam is een trouwe bondgenoot geworden. En ik heb karaktertrekken ontdekt en verder leren ontwikkelen. Door hardlopen ben ik de mens geworden die ik nu ben.

RUN2b – praktijk voor runningtherapie bestaat sinds 1 januari 2010. Met RUN2b wil ik u deelgenoot maken van mijn passie en ervaring. Samen onderzoeken we of hardlopen iets is wat bij u past, bij uw lichaam en geest, uw leefritme. Ik ben ervan overtuigd dat voor veel mensen de weldadige ervaring is weggelegd, die ik zelf opdoe aan het rennen. Voor een bepaalde groep mensen zal het niet vanzelf gaan en niet vanzelfsprekend op eigen kracht. Als coach en begeleider hoop ik u wegwijs te maken en te stimuleren tot een leven waarbij hardlopen een integraal onderdeel van het bestaan kan worden.

De rode lijn in al mijn werkzaamheden is mensen op een creatieve en energieke manier begeleiden naar een vitaler manier van werken en leven.

SONY DSC

Mijn naam is Giny Masselink (17-09-1960). In een eigen praktijk ben ik werkzaam als fysiotherapeute met specialisatie psychosomatiek, en als haptotherpeute. Ik heb een fantastisch vak, wat ik elke dag met veel plezier en liefde doe. Sport neemt in mijn leven een belangrijke plaats in; basketbal, tennis en de laatste jaren vooral hardlopen. Daarin deel ik mijn passie met Henk, niet zo gek dus dat ik graag ‘ja’ heb gezegd op de vraag de loopgroepen te begeleiden en waar nodig in te vallen. Mijn motto is ‘Leef en werk vanuit je hart’. Neem je plaats in en ga staan voor wie en wat je bent, met alles wat je daarin tegenkomt. Daar geef ik elke dag weer invulling aan. In mijn werk probeer ik mensen te inspireren hetzelfde te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *